Onderhoudscontract :

3 verschillende soorten:

- Vast contract
- Incidenteel of vast Incidenteel
- Tussendoor
Vast contract

Een vast contract waarbij ik 1 maal in de 10 dagen (met gazon) of 1 maal in de ca. 3 weken (zonder gazon) kom. Hierbij verzorgen ik het gehele jaar onderhoud van uw tuin. Buiten het groeiseizoen om kom ik incidenteel om de tuin glad te houden. Een jaarcontract wordt uitgevoerd tegen een vast jaarlijks tarief.


Incidenteel of vast Incidenteel

De 4 belangrijke jaar beurten (deze beurten worden uitgevoerd op regie basis):

De voorjaarsbeurt doe ik rond half-eind maart. Hier snoei ik de beplanting die na de vorst gesnoeid moet worden en maak ik de gehele tuin weer netjes na de winter. Tevens is het mooi de tijd om al het mos en onkruid uit het gazon te verwijderen door te verticuteren.

1e hagensnoei beurt. Dit doe ik rond begin juni. Hierbij snoei ik alle hagen weer strak.

2e hagensnoei beurt. Dit doe ik rond half/eind september. Dan zijn alle hagen weer strak voor de winter en kunnen ze nog herstellen voordat de vorst begint.

Winterbeurt dit kan in November/December. Hierbij wordt alle beplanting rigoureus gesnoeid en kunnen we de vaste planten scheuren. Verder al het gevallen blad opruimen en het spitten van de borders om de grondstructuur goed te houden om het onderhoud in het groeiseizoen weer goed uit te kunnen voeren.

Tussendoor
Gewoon een keer tussendoor als de tuin u even boven het hoofd groeit.


Aarzel niet mij te contacteren voor een vrijblijvende prijsofferte.

V

Sitemap

Disclaimer

© 2023 tuinwerken Ruymen - All rights reserved

Privacy Policy